Det som virker umulig for andre motiverer oss enda mer
våre tjenester for din brannsikring
Vår ekspertise: Tidlig branndeteksjon og brannforebygging
til våre nyskapende brannsikringssystemer
Industriløsning

Lagre og logistikk

WAGNERs aktive brannforebygging sørger for ideell beskyttelse for lagrede varer og leveringsprosesser.

Les mer
Nyheter

WAGNER RU utvider plassen

Datterselskapet flytter og får større kontor og lager

Les mer

Nyhetsbrev

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta verdifulle tips for brannvern.

for Registrering

Industriløsning

IT & ADB

Oppretthold høy tilgjengelighet av IT-utstyr og prosesser ved hjelp av WAGNERs tilpassede løsning for brannsikring.

Les mer

Finn din bransjeløsning her

WAGNER tilbyr skreddersydde brannsikringsløsninger for praktisk talt alle bransjer – for datasentre, produksjonshaller, fryselagre, oppbevaring av farlige materialer og mange andre fasiliteter. Bruk hurtigvelgeren til å gå direkte til løsninger for din bransje.

Laste opp mer

Nyskapende brannsikringsløsninger fra ekspertene innen brannforebygging

Som eksperter innen brannforebygging har WAGNER Group GmbH utviklet og implementert systemer for brannsikringsteknologi siden 1976. Det familiedrevne selskapet er en internasjonal tilbyder av systemer og løsninger og spesialiserer seg primært innen brannsikring for IT/datasentre, lager og logistikk, arkiver, museer, produksjonsanlegg, tog og hoteller. WAGNER tilbyr også kundetilpassede, optimerte brannsikringskonsepter for kunder i andre bransjer på forespørsel.

Selskapets forsknings- og utviklingsarbeid har hittil resultert i mer enn 700 patenter, noe som viser WAGNERs høye kvalitetsstandarder og engasjerte søken etter det perfekte. WAGNER er en global teknologileder innen brannsikring og brannforebygging og dekker hele kundenes tjenestebehov, fra planlegging og design til systemkonstruksjon og service.

Produktutvalget vårt er basert på fem fokusområder: brannalarmsystemer, tidlig branndeteksjon (TITANUS®), brannforebygging (OxyReduct®), brannslukking (FirExting®) og risikostyring (VisuLAN®), og mange av disse brukes i kombinasjon.

I finansåret 2016/2017 hadde selskapet 540 ansatte og en omsetning på 85 millioner euro. Selskapet fortsetter sin ekspansive utvikling med og har et nettverk avdelingskontorer i Tyskland (Berlin, Köln, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Langenhagen, Leipzig, Mülheim an der Ruhr, München og Stuttgart) i tillegg til lokasjoner i Australia, Østerrike, Storbritannia, Nederland, Polen, Russland, Singapore, Sveits, Norge og USA.