Det som virker umulig for andre motiverer oss enda mer
våre tjenester for din brannsikring
Vår ekspertise: Tidlig branndeteksjon og brannforebygging
til våre nyskapende brannsikringssystemer
Industriløsning

Lagre og logistikk

WAGNERs aktive brannforebygging sørger for ideell beskyttelse for lagrede varer og leveringsprosesser.

Les mer
Nyheter

TITANUS med FG Godkjenning

Titanus PRO Sens, TOP Sens, MICRO Sens og RACK Sens er nå FG godkjent, følg lenken for å finne listingen på FG sine hjemmesider.

Les mer
Industriløsning

IT & ADB

Oppretthold høy tilgjengelighet av IT-utstyr og prosesser ved hjelp av WAGNERs tilpassede løsning for brannsikring.

Les mer

Nyhetsbrev

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta verdifulle tips for brannvern.

til Registrering

Ingen nyheter er tilgjengelige.

Laste opp mer

Nyskapende brannsikringsløsninger fra ekspertene innen brannforebygging

Som eksperter innen brannforebygging har WAGNER Group GmbH utviklet og implementert systemer for brannsikringsteknologi siden 1976. Det familiedrevne selskapet er en internasjonal tilbyder av systemer og løsninger og spesialiserer seg primært innen brannsikring for IT/datasentre, lager og logistikk, arkiver, museer, produksjonsanlegg, tog og hoteller. WAGNER tilbyr også kundetilpassede, optimerte brannsikringskonsepter for kunder i andre bransjer på forespørsel.

Selskapets forsknings- og utviklingsarbeid har hittil resultert i mer enn 700 patenter, noe som viser WAGNERs høye kvalitetsstandarder og engasjerte søken etter det perfekte. WAGNER er en global teknologileder innen brannsikring og brannforebygging og dekker hele kundenes tjenestebehov, fra planlegging og design til systemkonstruksjon og service.

Produktutvalget vårt er basert på fem fokusområder: brannalarmsystemer, tidlig branndeteksjon (TITANUS®), brannforebygging (OxyReduct®), brannslukking (FirExting) og risikostyring (VisuLAN), og mange av disse brukes i kombinasjon.

I finansåret 2016/2017 hadde selskapet 540 ansatte og en omsetning på 85 millioner euro. Selskapet fortsetter sin ekspansive utvikling og har et nettverk avdelingskontorer i Tyskland (Berlin, Köln, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Langenhagen, Leipzig, Mülheim an der Ruhr, München og Stuttgart) i tillegg til lokasjoner i Australia, Østerrike, Storbritannia, Nederland, Polen, Russland, Singapore, Sveits, Norge og USA.